Fabasoft eGov-Suite - Практика със системата

Oбещахме поредица от практически материали за уникалното решение Fabasoft eGov-Suite, на което е базирано електронното правителство на Австрия, и сега спазваме това обещание. Четете по-надолу, заслужава си!

ИС за отдалечена работа - ИНТЕПРО представя Fabasoft eGov-Suite

Ако си мислите, че отдалечената съвместна работа и „облачните" услуги са възникнали наскоро, то това вероятно се дължи на агресивната рекламна политика на някоя ИТ компания. На практика работата в собствена споделена уеб-базирана информационна система, в частност в собствен или нает облак, съществува от доста време и се използва от голям брой организации.

Софтуер за съхранение и споделяне на офис документни - LibreOffice

LibreOffice е свободен международно разработван и развиван софтуер, прилагащ ISO стандартизирания свободен формат за данни – Open Document (ODF). Признат като стандартен свободен формат за създаване и съхраняване на електронни офис документи. Препоръчван от правителства и организации от цял свят, включително от Великобритания и НАТО.

Партньорство със Fabasoft - ноември 2012

Kомпанията Fabasoft е пазарен лидер в публичния сектор в немскоговорящите страни и Словакия, като е внедрила своето решение eGov не само в родната Австрия, а и в редица администрации в Германия, Швейцария и Словакия, заяви