ИНТЕПРО

22 години работа и развитие

Технологии за е-Бизнес

Ние от ИНТЕПРО Солюшънс използваме и внедряваме технологични решения намаляващи сложността, уязвимостта и разходите за управление на информационните ресурси, сървъри, мрежи и системи.

Съпровождане

Светът е динамичен. Критериите за сигурност се изменят ежедневно. Нашите партньорски отношения с водещи в света производители на ИТ технологии ни позволяват да поддържаме Вашите системи на ниво, съответстващо на световните стандарти.

Обучение

Инвестирайте в себе си, за да бъдете успешни!
ИНТЕПРО Солюшънс е оторизиран от Micro Focus учебен център. Ние провеждаме обучения за придобиване на сертификати от специалистите, доказващи специализирани умения в ИТ.

Решения

ИНТЕПРО Солюшънс изгражда специфични ИТ системи, предназначени за електронно управление на ресурси. В нашите решения използваме технологии, които позволяват висока надеждност при експлоатацията и разбира се съпровождаемост.

Интеграция

Водещите компании на ИТ пазара предлагат различни технологии. Ние от ИНТЕПРО Солюшънс можем да интегрираме най-доброто от различни технологии платформи, за да получите единна, централно-управляема информационна система.

Качество и сигурност

ИНТЕПРО Солюшънс поддържа интегрирана система за управление на своята дейност. Системата е сертифицирана по стандартите ISO 27001 и ISI 9001 в дейности, свързани с информационните системи.