"Най-добрият начин да предпазите паролите си е да се отървете от тях."

 

Иновации и устойчивост

Ние използваме и внедряваме технологични решения намаляващи сложността, уязвимостта и разходите за управление на информационните ресурси, сървъри, мрежи и системи. При проектирането и изграждането на нашите решения се ръководим от целите, които поставя клиента и от опита си, за да реализираме професионално поставените задачи в рамките на планираното време и определения бюджет.

Оптимални ИТ решения за бизнесa

Водещите компании на ИТ пазара предлагат различни технологии. Ние интегрираме най-доброто от различни технологични платформи, за да получите единна, централно-управляема информационна система.

Управляеми и сигурни информационни ресурси и системи

Светът е динамичен. Критериите за сигурност се изменят ежедневно. В нашите решения използваме технологии, които позволяват висока надеждност при експлоатацията и разбира се съпровождаемост. Нашите партньорски отношения с водещи в света производители на ИТ технологии ни позволяват да поддържаме Вашите системи на ниво, съответстващо на световните стандарти.

Постоянно високо качество на доставените услуги

Ние сме екип от високо квалифицирани инженери и специалисти. ИНТЕПРО Солюшънс ООД е оторизиран от Micro Focus учебен център. Провеждаме също и специализирани обучения, съобразени с конкретни проекти и клиентски изисквания.